Sundvillaen

Strandvejens tradition for byggeri af markante villaer ud til vandet, var udgangspunkt for udformningen af denne store villa placeret på en skrænt, med 180 graders udsigt, solforhold og en artikulering af uderummet, der inddeler haven i karakterfulde og forskelligeartede zoner. Bevægelsen op igennem huset er skabt, som en rumlig vandring, der altid har udsigten til Øresund, og via den smalle bygningskrop, sikres rummene både udsigt og et varmt lysindfald fra syd og vest.
Fortolkningen af den klassiske, knappe 50’er villa i gule tegl, har været et bærende tema for udviklingen af projektets detaljering og materialitet.

© Jens Lindhe 2015

© Jens Lindhe 2015

Atelier Lise Juel

© Jens Lindhe 2015

Atelier Lise Juel

© Jens Lindhe 2015

Atelier Lise Juel

© Jens Lindhe 2015

Atelier Lise Juel

© Jens Lindhe 2015

Atelier Lise Juel

© Jens Lindhe 2015

Atelier Lise Juel

© Jens Lindhe 2015

Atelier Lise Juel

© Jens Lindhe 2015

Atelier Lise Juel